Lista om mig!

Fem saker du alltid har i ditt kylskåp? 

Sallad, sojamjölk, smör, hallonmarmelad och ost (herrgård) Min stående frukost när jag är stressad om morgonen är två mackor med marmelad och ost på. Det har varit så sedan jag var liten, faktiskt. Men när jag har tid för att verkligen laga frukost och njuta lite längre så ser det annorlunda ut!

fruk

Fyra saker du inte kan vara utan?

Hm, det får nog vara min mobil, kaffe, min dagkräm och mina hörlurar! Jag insåg precis att allt jag skrev ingår i min morgonrutin. Kaffe, ut på promenad med musik eller podcast i öronen och sen efter duschen smörjer jag in mig med min dagkräm.

lur

Tre saker du inte kan äta?

Det är faktiskt väldigt få saker som jag har upptäckt att jag inte kan äta. Men något jag har slutat äta sedan jag var liten är blodpudding. Men det handlar endast om att jag i vuxen ålder insåg vad det var för något. Kanske är löjligt, för att det är ju fatsikt väldigt gott med lingon. Men kan inte ens titta på det nu utan att bli något illamående, tyvärr..

blod

Två saker som gör dig glad?

Något som gör mig så himla glad är när jag vaknar före klockan ringer och känner mig pigg och glad, en bättre start på dagen finns nog inte. En annan sak som gör mig himla glad är när jag hör om eller är med om en människa som gjort en god gärning. Det är så mycket negativitet i världen just nu, så när man hör om något underbart någon gjort för en medmänniska!

love

 

Saker du gör flera gånger i veckan? 

  • Promenerar och rör på mig!
  • Planerar mina dagar med listor och tidsplanering. Allting för att undvika att stressa eller jaga upp mig för att inte hinna sale rock ting.
  • Dricker lite för mycket kaffe..

kaff

Advertisements