Letar bostad i Sotenäs

Hej på er.

Jag har faktiskt varit lite hemlighetsfull med att vi faktiskt att nyfikna på Sotenäs (mellan Oslo och Göteborg). Med nyfiken menar jag få intresserade av att investera i något. Vi har ju länge velat ha en andra bostad, men inte riktigt vetat var. Men vi söker en mäklare i Sotenäs för att kika närmare på detta område. Vi har båda varit i Sotenäs och närliggande trakter, och trivs väldigt bra där. Kanske framförallt sambon, som är mycket förtjust i området. Sotenäs är en liten kommun, samtidigt är det något mindre och inte så stressigt som vi söker. Det skulle vara perfekt för sommar och andra lov. Som vår egen pärla!

Sotenäs tycker jag ger en känsla av ro och lugn. Vattnet är fantastiskt och det är verkligen en pärla under sommaren. Tidigare har vi kanske inte tänkt så mycket på Sotenäs, men nu en dag nyligen började vi prata om det och undrade varför vi inte tänkt på detta innan?

Nu känner vi oss väldigt glada över detta och kommer snart kika ordentligt på området! Drömmen vore ju en bostad precis vid vattnet! Och sambon skulle kunna ägna sig åt sin favoritsyssla – golf!

Sotenäs!
Sotenäs!

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s