Nya möbler till vårt uterum!

Hej på er!

Då är vi inne i mitten på mars och det ljuvligaste jag vet är när solens strålar värmer lite mer än vad man är van vid. Även om solen visar sig emellanåt under vintern så är det inte samma värme i strålarna som det blir framåt våren (även om de inte är särskilt varma då heller, men åtminstone varmare…)

Ett riktigt härligt vårtecken är ju också vitsippor! Ja, ni kan tro att jag längtar till vi kan sitta utomhus och njuta av riktig sommarvärme. Den där första sommardagen när man tänder grillen och känner dofterna från en grillad fläskfilé som fått ligga i marinad några timmar. Mmm.

Vi har förberett oss väl inför sommaren här hemma. Idag var vi på Byggmax och kikade på möbler för uterum. Vi väljer mellan två olika varianter så ikväll får vi bestämma oss, jag och sambon, för vilka vi ska köpa. Med nya utemöbler känns det verkligen som att vi är förberedda inför en riktigt härlig sommar! För mig är det viktigt att möblerna är bekväma att sitta i. Jag menar, man ska ju ändå sitta i dom relativt mycket och njuta av tillvaron. Båda varianterna vi tittade på var sköna, så nu ska vi bara välja vilken det blir.

Doften av grillat, kallt rosé och kanske lite rökta räkor. Det kommer bli en fantastisk sommar.

images (2)

Advertisements

2 thoughts on “Nya möbler till vårt uterum!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s