Mysmorgon

Hej på er!

Vilken underbar lördag hörni. Jag har verkligen vaknat på rätt sida idag. Somnade ganska tidigt igår och vaknade kring åttasnåret imorse. Så härligt att vakna utvilad!

Idag är det en massa planering inför framtiden som gäller. Det är nämligen så att min sambo och jag funderar på att flytta till hus. Han har precis som jag två barn från ett tidigare förhållande och det blir ganska trångt när vi alla ska samsas i en och samma lägenhet när alla är här 🙂 Därför skulle vi vilja flytta till nästa sommar har vi tänkt. Dock är det inte superenkelt att hitta något, åtminstone inte när man är lika kräsen som jag är. Men här är en mäklare i Älvsjö som vi varit i kontakt med som känns väldigt bra. Vet dock inte om jag känner mig redo att flytta från Solna, men hittar vi något som känns rätt i Älvsjö kan jag absolut tänka mig att flytta dit. Så länge vi håller oss kring Stockholmstrakterna är jag nöjd.

Funderar dessutom på att rensa upp lite här hemma och göra mer utrymme så att det inte ska kännas så himmelens trångt… Tittade lite på olika alternativ och hittade bland annat ett företag som har smarta lagerhotell där man kan förvara grejer. Vore suveränt för oss just nu. Skulle gärna hinna med att ordna upp lite nu innan julen så att vi kan ha det riktigt mysigt tillsammans. Vi kommer att ha alla barn hos oss under julafton i år! Sååå härligt 🙂

large (32)

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s